Linos Museum | Ιστορίες από το Παραδοσιακό Καφενείο
769
page-template-default,page,page-id-769,page-child,parent-pageid-578,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Ιστορίες από το Παραδοσιακό Καφενείο

Γίνεται χωριό χωρίς καφενείο; Σήμερα ζούμε στην εποχή όπου κάθε γωνιά έχει και ένα «καφέ» με κάθε λογής ρόφημα. Τότε ο καφές ήταν στο φλιτζάνι αποκλειστικά ελληνικός, αργά ψημένος στο γκαζάκι ή στο καμινέτο και συνοδευόταν από ένα κέρασμα γλυκό. Με λίγα λουλούδια τριγύρω ανάλογα με το μεράκι του καφετζή.

Εσείς, πώς τον πίνετε;